NG Firewall

0001157

Barracuda NG Firewall : waterdichte bescherming

Een sterke beveiliging start bij een betrouwbare firewall. Een firewall beschermt in de eerste plaats uw netwerk tegen misbruik van buitenaf.

LNS werkt hiervoor samen met Barracuda Networks. Barracuda Networks biedt efficiënte, kosteneffectieve en gebruikersvriendelijke oplossingen die uw ICT-omgeving vereenvoudigt en bescherming biedt voor gebruikers, applicaties en data.

 

Internet of Things

Barracuda beschikt over een uitgebreid gamma aan firewalls, zowel fysiek als virtueel. Dit zowel voor klanten met een fysieke omgeving als voor klanten die volledig in de cloud werken.

De Barracuda Next Generation Firewall is ontwikkeld en gebouwd om in te spelen op de noden in tijden waarbij het Internet of Things nadrukkelijk aanwezig is. In een wereld waarin apps niet meer weg te denken zijn, biedt de Next Generation Firewall diepgaande analyses van het (web-) applicatieverkeer binnen uw onderneming.

communication-1927697_960_720

Op die manier bepaalt u zelf voor uw medewerkers het gebruik van sociale netwerksites of bijvoorbeeld online spelletjes, en dit alles op gebruikersniveau. Dit noemt men ook wel eens Layer 7. Verder biedt dit type firewall eveneens de gekende functionaliteiten zoals bescherming tegen virussen en malware.

Azure

Wist u dat een NG Firewall ook uw Microsoft Azure omgeving perfect kan beveiligen. De integratie met uw on-premise netwerk verloopt naadloos en bovendien heeft u volledige controle over uw servers in de cloud.

Meer weten?

Spreekt u graag met onze van ons security experts? Neem dan contact op via onderstaande knop.