Total cost of ownership

Aan de hand van de door u verstrekte informatie, gaan we bekijken en berekenen wat de beste oplossing is voor uw organisatie. Indien gewenst rekenen we voor u de TCO (Total Cost of Ownership) uit. Dankzij deze TCO heeft u direct inzicht in alle (verborgen) kosten, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Betrouwbare printoplossingen van Kyocera

Kyocera biedt een compleet assortiment, waaronder laserprinters (compacte desktopprinters, werkgroepprinters, productieprinters), multifunctionals (MFP’s met kopieer-, printer-, scan- en faxfuncties), digitale kopieersystemen, groot formaat-systemen en software-oplossingen. Alle printers en copiers werken op basis van een uniform systeem/controller platform.

De nieuwste lijn TASKalfa A3 kleurenmultifunctionals is uitgevoerd met het 3-kleurentellerssysteem. Omdat deze machines drie extra tellers aan boord hebben betaalt u alleen voor de kleur die u werkelijk gebruikt.

Konica Minolta geeft vorm aan uw ideeën

Konica Minolta biedt u een oplossing op maat aan. Zowel de multifunctional printers als copiërs stemmen ze af aan uw bedrijf en aan uw wensen. Zij bieden daarbovenop ook de nodige software en services aan.

Konica Minolta is over heel de wereld aanwezig, maar ze zorgen toch steeds voor een medewerker in uw buurt.