Kwalitatieve IP-telefonie en Unified Communications

Telefonie is voor vele bedrijven vaak complex, allesbehalve gebruiksvriendelijk en bovenal duur.

KMO’s hebben vaak ook niet het personeel om het onderhoud op zich te nemen. Een telefooncentrale hoeft echter niet complex te zijn. ‘Unified communications’, dat is wat bedrijven nodig hebben om hun communicatie op punt te stellen! innovaphone biedt met de innovaphone PBX een volwassen VoIP-telefoniesysteem aan dat perfect op maat gemaakt kan worden van ieder bedrijf. Bovendien kan het steeds uitgebreid worden naarmate uw bedrijf groeit.

Innovaphone… Duitse kwaliteit

LNS werkt hiervoor samen met innovaphone, een betrouwbare en toonaangevende speler in de wereld van VOIP. Alle producten van innovaphone worden ontwikkeld in hun eigen kantoren in Duitsland. Het speciaal op de eisen van real-timecommunicatie afgestemde en in eigen huis ontwikkelde besturingssysteem, draagt aanzienlijk bij aan de zekerheid, stabiliteit en flexibiliteit va deze producten.

Een totaaloplossing

innovaphone biedt zowel oplossingen voor IP-telefonie als Unified Communications. Alle onderdelen worden onder één dak ontwikkeld – dit maakt zowel het gebruik als het beheer duidelijk eenvoudiger. Andere voordelen zijn:

  • naadloze samenwerking van alle componenten van de innovaphone PBX
  • gegarandeerde compatibiliteit
  • geringe investering
  • geen training nodig voor uw personeel
  • lagere telefoonkosten

Als centrale basis dient een innovaphone VoIP-gateway. Hierop worden alle functies van de oplossing geïnstalleerd, zodat er geen server aan te pas komt.

Individueel aangepaste werkplekken

Met het VoIP telefoniesysteem innovaphone PBX heeft u IP telefoons voor ieder doel tot uw beschikking– van eenvoudig tot uitgebreid, van bureautoestel tot mobiel. Bijpassende applicaties ronden het geheel af, en indien gewenst kunnen natuurlijk ook niet VoIP-compatibele eindtoestellen aangesloten worden. Voor ieder bedrijf kan een specifiek innovaphone PBX-pakket ontwikkeld worden, afgestemd op uw noden. Nooit buiten proporties, maar altijd precies passend. Of het nu om een kleine, middelgrote of grote IP telefonie en Unified Communications oplossing gaat – altijd staan dezelfde kenmerken ter beschikking.