Office 365

Een veilige moderne werkplek, klaar voor de uitdagingen van morgen

De beveiliging van uw bedrijfsdata en -netwerken is belangrijker dan ooit. Oudere systemen zijn onvoldoende beveiligd en met de deadline voor GDPR in het achterhoofd, is het hoognodig om actie te ondernemen. De bedrijfswereld is daarnaast ook alsmaar dynamischer: werknemers werken al eens van thuis en first line workers zijn meer onderweg dan op kantoor. Modernisering van de werkplek dringt zich op en flexibiliteit is van alsmaar groter belang. Niet toevallig de specialisatie van LNS, want met onze jarenlange ervaring met Office 365 zorgen wij ervoor dat uw team vlotter samenwerkt en u geniet van optimale veiligheid.

Ja, ja, ja

Veel klanten worden geconfronteerd met de behoefte om gebruikers van overal en op eender welk toestel toegang te verlenen en tegelijkertijd waardevolle bedrijfsgegevens te beschermen. Klinkt dit bekend in de oren? Indien wel, is je antwoord "ja" op volgende vragen?

 • Weet je wie toegang tot je gegevens heeft?
 • Kan je in realtime risicogebaseerde toegang verlenen?
 • Kan je een inbreuk snel vaststellen en er snel op reageren?

Indien niet, heb je misschien wel hulp nodig om je meest kwetsbare componenten te beschermen, zodat je geen onderdeel van de statistieken wordt.

3

Microsoft Partner

LNS kan je , als Microsoft partner helpen om je identiteitscontrole en toegangsbeheer beter te beheren, links en bijlagen in e-mails te beveiligen en inbreuken tegen te houden voordat ze ernstige schade toebrengen.

Krantenkoppen over hoe kwetsbaar we zijn voor cyberaanvallen komen vandaag maar al te vaak voor. De recente Petya-ransomware aanval en de inbreuk op gegevens van een ratingbureau zijn slechts het topje van de ijsberg, zoals onderstaande statistieken aantonen:

o365-2

Maak een afspraak

Safety First

Werknemers moeten vandaag kunnen werken vanop eender welke locatie en eender welk toestel. De cloud komt tegemoet aan de behoefte van mobiliteitsgebruikers en cloudtoepassingen zijn een essentieel onderdeel van moderne bedrijven.

Toch kunnen er problemen ontstaan wanneer werknemers paswoorden voor meerdere toepassingen vergeten. Onbeveiligde, ongecontroleerde aanmeldingsgegevens zorgen voor zwakke plekken in het netwerk.

En beveiliging is nog nooit zo'n grote uitdaging geweest, want aanvallen zijn geavanceerder en doelgerichter geworden.

Ons team kent de kneepjes van het vak en helpt u verder om uw doelen te bereiken.

Daarnaast bewaakt LNS uw omgeving, zodat we snel kunnen handelen en proactief ingrijpen. U, als klant, kunt zicht ondertussen focussen op uw core business.

Reken op LNS voor strategie, planning en implementatie

LNS is gespecialiseerd in de strategische planning en praktische uitwerking van uw Office 365-omgeving. Of u nu kiest voor een hybride infrastructuur met behoud van on premise servers of volledig overschakelt naar de veilige cloud van Microsoft, wij zorgen voor een werkplek met 100% slaagkans en user adoption.

1

De voordelen van Office 365 van LNS voor uw organisatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Office 365 voor uw bedrijf?

Vandaag starten

LNS focust op uw IT zodat u zich kan focussen op uw groei

 Wij denken verder dan de klassieke oplossingen en gaan altijd 100% voor onze klanten.
Met onze 5 basispijlers bent u zeker van uw stuk én uw IT.

 • Maatwerk
  Bij LNS denken we niet in hokjes. Uw bedrijf is uniek, uw project is uniek én dus moet uw IT-oplossing en werkplek dat ook zijn.
 • Efficiëntie
  Wij hanteren een no-nonsense aanpak en werken altijd to the point zonder er doekjes om te winden.
 • Transparantie
  Eerlijk en heldere communicatie, daar staan wij voor! Geen complexe ICT-taal, maar duidelijke voorstellen en afspraken in uw taal.
 • Gebruiksgemak
  Uw medewerkers zijn ongetwijfeld goud waard. Reden genoeg om te focussen op optimale user experience en functiespecifieke coaching en opleiding.
 • Partnership
  Als full-service ICT-partner zijn wij gebrand op vertrouwen en respect met het oog op een jarenlange samenwerking met een vaste consultant voor uw bedrijf.